Inet är en av våra framgångsrika hyresgäster.

I Gulinshuset har de kunnat växa dynamiskt sedan etableringen 2005.

Inet säljer teknik- och elektronikprodukter till privatpersoner och företag. Målgruppen är främst gaming- och teknikentusiaster, men många vanliga teknikkonsumenter hittar också hit. Idag har företaget fysiska butiker i Göteborg, Stockholm och Malmö, men den största försäljningen sker via inet.se. Erik Wickman är VD på Inet med huvudkontor i Sisjön.

– När vi etablerade oss i Sisjön år 2005, låg vår omsättning runt 200 miljoner kronor. 2020 hade den vuxit till 1,3 miljarder, säger Erik. Att successivt växa är en utmaning på många plan. Ett är att du hela tiden behöver anpassa lokalerna efter verksamhetens storlek. Men hos GulinsFastigheter har det aldrig varit något problem. De har hela tiden tagit höjd för vårt behov av förändring att vi kan behöva större lokaler och legat steget före i planeringsarbetet så att vi har kunnat växa dynamiskt i Gulinshuset. Att kunna växa i en och samma fastighet är så mycket enklare än att behöva flytta till en annan. Det skapar också en kontinuitet och trygghet för kunden att den alltid hittar oss i samma fastighet.

Tidigare låg Inetbutiken och kontoret på olika platser i Gulinshuset. Nu har butiken flyttat in på markplan under kontoret. Nästa steg blir att flytta ner kontoret en våning för att verksamheten ska kunna vara ännu mer samlad.

– Genom att samla verksamheten på ett och samma ställe, behöver vi bara ett gemensamhetsutrymme. Det skapar bättre gemenskap bland våra medarbetare och förstärker teamkänslan. Vårt nya gemensamhetsutrymme, som snart står färdigt, kommer bland annat innehålla eventytor och ett LAN gaming center där den som vill även kan hänga kvar efter arbetstid. I vår bransch är det särskilt viktigt att kunna attrahera ung personal.

Att Inet erbjuder en attraktiv miljö, är inte bara viktigt för medarbetarna. Kunderna, som ofta åker till Sisjön tillsammans med övriga familjen, ska också känna sig välkomna.

– GulinsFastigheter har alltid verkat för att skapa ett levande handelsområde som tillgodoser olika köpintressen. Vägg i vägg med vår butik har exempelvis Grand Parfymeri öppnat, vilket kan vara positivt för en familjemedlem som inte är överförtjust i teknikprylar. I huset finns också Stadium, Stadium Outlet, SATS och annat som tilltalar olika målgrupper. Vi är otroligt nöjda med GulinsFastigheter som hyresvärd. De har en tydlig vilja att vi ska trivas, är engagerade i vår verksamhet, ser långsiktigt och är oerhört flexibla. Att ha en bra relation är superviktigt. Man kan säga att vi har utvecklat en professionell kompisrelation.

 

Företag: Inet

Adress: Ekonomivägen 4, Askim

Antal anställda: 120

Lokalyta: 1800 kvm

Hyresgäst sedan: 2005

Rehabshop har hittat hem i Sisjön efter 25 år på Rosenlundsgatan i centrala Göteborg.

Sisjö Indoor Golf har flyttat in i Gulinshuset för perfekt spelupplevelse 365 dagar om året.