Skräddarsytt och flexibelt

Kontorshotellet Skrädderiet är platsen för dig som söker en flexibel kontorslösning i hjärtat av Sisjön.

Den ökande efterfrågan på moderna och flexibla kontorslösningar som främjar mötet mellan människor och företag i olika branscher är på stark frammarsch. Det är även konceptet med att kunna sitta på två olika stolar – en därhemma och en där du befinner dig i ett mer socialt sammanhang.

Kontorshotellet Skrädderiet erbjuder flexibla kontorslösningar med kortare eller längre uthyrningstider i hjärtat av Sisjön. Här får du fri tillgång till alla bekvämligheter som en exklusiv kontorsmiljö erbjuder – fiber, pentry, toaletter och konferensrum. Dessutom med fri parkering och tillgång till en fin solterrass om du uppskattar att kunna jobba ute i det fria under bar himmel. Utsökt hämtmat finner du hos Restaurang Aquarelle som också ligger i Gulinshuset.

Lös ett medlemskap och du har möjligt att hyra ett rum eller en loungeplats när du vill och hur länge du vill, utan att binda upp dig på några långa hyreskontrakt.

Skrädderiet är under ständig utveckling för att svara upp till de behov och önskemål som hyresgästerna efterfrågar. Framtiden är skräddarsydd och flexibel.

 

Skrädderiet erbjuder eget rum eller touch down-platser i en modern, öppen och trivsam miljö.

 

Kontorshotellet Skrädderiet

Flexibelt kontor med attraktivt läge i kontorshotellet Skrädderiet i Gulinshuset.