Indoor Golf Group

Hole-in-one för ny Sisjösatsning

Indoor Golf Group är Sveriges största kedja för inomhusgolf. Företaget, som startade under tidigt 2020, siktar på att ha etablerat hela 30 anläggningar över hela landet innan oktober 2021 är slut. I denna satsning ingår bland annat Sisjö Indoor Golf, som öppnade i Gulinshuset i mitten av februari. Fredrik Wredmark är VD på företaget.

– Att vi skulle etablera oss i Göteborgsregionen var en självklarhet redan vid starten, säger Fredrik. Göteborg har en lång tradition inom golfen. Inför satsningen kontaktade vi flera olika fastighetsägare i Göteborgsområdet. Sisjön kändes särskilt intressant eftersom området utgör ett starkt golfkluster med många banor och spelare omkring. Att valet föll på just Gulinshuset i Sisjön berodde på att GulinsFastigheter var snabba på att replikera och att de kunde presentera en attraktiv lokal med bra läge som infriade våra önskemål. Att det var lätt att parkera och komma till, var också något vi värdesatte.

Lokalen som Sisjö Indoor Golf har flyttat till, användes tidigare av SATS som de nu ligger granne med. För GulinsFastigheter handlade det om att på kortast möjliga tid projektera och färdigställa en tom lokal efter den blivande hyresgästens önskemål.

– Vi behövde 3,2 meter i takhöjd och 350 kvm utan pelare för att lokalen skulle passa verksamheten. När ombyggnationen var klar, kunde vi flytta in med åtta stycken fullutrustade Trackman-simulatorer som ger en fantastisk spelupplevelse. Vi marknadsförde oss bland företag i området, annonserade i sociala medier och på golfklubbarna. Bara efter en vecka var succén ett faktum.

På Sisjö Indoor Golf kan man antingen spela banor eller träna för sig själv. Det enda som krävs är ett medlemskap.

– Att kunna spela golf inomhus på vintern har sina fördelar och de fördelarna gäller även höst, vår och sommar. Hos oss spelar du golf med perfekta ban- och väderförhållanden varje dag, året runt, från kl. 7.00 till kl. 23.00. Det innebär bra träning med möjlighet till social samvaro 365 dagar om året. Vi är jättenöjda med etableringen och hur processen gick till. GulinsFastigheter har varit smidiga, flexibla och lätta att lita på från start till mål. Resultatet blev toppen och kunderna hittar hit. Det finns inget mer vi skulle kunna önska oss.

Företag: Sisjö Indoor Golf

Adress: Ekonomivägen 6

Lokalyta: 350 kvm

Hyresgäst sedan: 2021

Inet växer och flyttar till större lokaler i Gulinshuset i samband med expansionen.

Rehabshop har hittat hem i Sisjön efter 25 år på Rosenlundsgatan i centrala Göteborg.