VD till GulinsFastigheter i Göteborg

Familjeföretaget GulinsFastigheter har anor från 1911 då herrekiperingen vid Järntorget i Göteborg öppnade, och expanderade sedan till en rikstäckande affärskedja inom dam- och herrkonfektion. Kommersiella fastigheter förvärvades till ett stadigt växande fastighetsbestånd. Konfektionsrörelsen såldes 1988 och allt fokus lades på fastighetsbeståndet, idag koncentrerat till Göteborg och Mölndal. Nu kommer GulinsFastigheter att spela en aktiv roll i förvandlingen av kvarteren kring Järntorget till en levande blandstad, där verksamheter och boende förenas.

Som VD för GulinsFastigheter driver du utveckling och förvaltning av ett fint kommersiellt fastighetsbestånd med en god ekonomi, där Järntorget är ett pågående utvecklingsprojekt. Har du erfarenhet från fastighetsbranschen och rutin vid budget- och resultatansvar, då är det här en tjänst för dig!

GulinsFastigheter har en god ekonomi och avser att växa genom förvärv av fastigheter och utveckling av dessa.

I rollen som VD är du en nyckelperson för att driva förvaltning och utveckling av familjen Gulins fastighetsbestånd vidare. Du rapporterar till styrelsen och arbetar med stor omsorg om fastigheterna och deras hyresgäster. Rollen präglas av både operativa, taktiska och strategiska frågor och ditt uppdrag är att utveckla fastigheterna med fokus på långsiktig hållbarhet och kostnadseffektivitet. I det lilla bolaget har du personalansvar för, och ett nära och transparant samarbete med, en fastighetsförvaltare och en redovisningsekonom.

Ansvar och arbetsuppgifter:

  • Totalansvar för verksamheten och rapportering till styrelsen
  • Fullt ekonomiskt ansvar: Budget, bokslut, delårs- och årsredovisning, finansiering
  • Ansvar för hyreskontrakt, övriga avtal och offerter
  • Taktisk och strategisk utveckling av bolagets befintliga fastigheter och hyresgäster
  • Uthyrning och förhandling (hyresnivå, avtalstid, hyresgästanpassningar, omförhandling)
  • Identifiera, förvärva och utveckla nya fastigheter
  • Beslut och genomförande av underhåll och ombyggnader med miljöperspektiv
  • Proaktivt driva genomförandet av fastigheten vid Järntorget.
  • Att hitta nya fastigheter som ska förvärvas och fastighets utvecklas.

Vi söker dig med akademisk examen inom bygg/fastighet/ekonomi eller motsvarande. Du har god erfarenhet från fastighetsbranschen och gedigen kunskap inom fastighetsförvaltning och- utveckling. Du är van vid budget- och resultatansvar och har erfarenhet av att räkna på fastighetsaffärer, hyressättning och drift/underhåll/ombyggnad. Du vet vad det innebär att förädla tomter och byggnader samt att driva köp och försäljning av fastigheter. Det är meriterande om du har erfarenhet från projektledning. Som person är du prestigelös och förstår att i det lilla bolaget är det viljan till utveckling av dig och dina medarbetare som är avgörande för att lyckas. Du är öppen, proaktiv, målfokuserad, affärsdriven och har entreprenörsegenskaper. Likaväl som du ser värdet i den dagliga driften är du visionär och nyfiken på att utveckla framåt.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev på www.maquire.se senast den 6 juni. Vid frågor ring Mia Roos på 0723-28 22 53 eller Åse Torbjär Granath på 076-338 87 97.