Historik

Historien bakom GulinsFastigheter och Gulins kläder

År 1911 hade Sven Petter Gulin inte en tanke på att göra kortsiktiga affärer. Hans nystartade herrekiperingsaffär i kvarteren kring Järntorget skulle växa i den takt den mådde bra av. Företaget expanderade successivt till att bli en landsomfattande affärskedja inom dam- och herrkonfektion. För att möjliggöra expansionen förvärvades kommersiella fastigheter som gav upphov till ett stadigt växande fastighetsbestånd. 1988 strök vi kläderna, sålde konfektionsrörelsen till ICA och lade allt fokus på fastigheterna. Fortfarande med samma professionella affärsmässighet och långsiktiga kundfokus. Att långsiktigt förvalta och förädla våra fastigheter och skapa lönsamhet tillsammans med kunden har blivit vårt kännetecken.

Vi har klätt göteborgarna i senaste nytt sedan 1911. Då handlade det om skräddarsydda kläder. Idag handlar det om måttanpassade lokaler.

GulinsFastigheter är en stabil långsiktig fastighetsägare och vårt arbetssätt är enkelt vi tänker lika mycket på våra hyresgästers verksamhet som vår egen.

Fortfarande med samma professionella affärsmässighet och långsiktiga kundfokus. Att långsiktigt förvalta och förädla våra fastigheter och skapa lönsamhet tillsammans med kunden har blivit vårt kännetecken.

Vårt fastighetsbestånd koncentrerat till Göteborg med merparten i handelsområdet Sisjön.